THS Tools, gereedschap webshop met advies en service

Wanneer u voordelig aan uw huis wilt klussen heeft uiteraard het juiste gereedschap nodig en om uw klus zo voordelig mogelijk te houden koopt u dit gereedschap bij de beste en scherpste webshop van Nederland. Soms kunt u voor een klus het best grote gereed schappen huren, maar wanneer u het vaker gaat gebruiken kan kopen al snel uit.
Webshop met advies en service
Als u bezig bent met werkzaamheden of u bent van plan om iets aan uw huis te gaan doen, is het handig dat u weet welke machine of gereedschap het best bij de klus past. Het is dan handig dat er wat advies ingewonnen kan worden over uw aankoop van gereedschap. Dit is bijvoorbeeld waar de webshop THS Tools om bekend staat. Dit is een webshop waarbij gerust even de tijd wordt genomen voor elke klant telefonisch of via de mail. Altijd fijn als mensen die werken bij de webshop ook daadwerkelijk verstand hebben van de producten, dat is de ervaring van velen klanten die online hun reviews schrijven.
Sleuven aanbrengen in muren
Een werkzaamheid die bijvoorbeeld bij het verbouwen een opgave kan zijn, is het zagen van een sleuf in een muur, hierbij wordt een Muurfrees gebruikt. Zo’n muurfrees wordt ook wel een sleuvenfrees genoemd, beiden termen worden onder klussers door elkaar gebruikt. Een sleuvenfrees is eigenlijk een machine die veel lijkt op een haakse slijper qua kenmerken en opbouw, alleen is een muurfrees er specifiek voor gemaakt om haaks op een oppervlak één rechte sleuf te zagen. Dit doet deze machine door het gebruik van twee slijpschijven.
De sleuvenzaagmachine van 2017
Op het moment van schrijven in 2017 is de meest toonaangevende machine de Spit D60. Deze sleuvenzaagmachine is van het merk Spit, dat op dit gebied altijd voorop loopt op innovaties, ook zijn de prijzen van dit merk erg scherp en biedt THS Tools deze ook nog eens als goedkoopste aan. Er is voor de echte professional ook nog een grotere versie van de machine beschikbaar, namelijk de Spit D90.
Goed om te weten voor professionals is dat samen met een stofzuiger die gemakkelijk aan te sluiten valt op de sleuvenzaagmachine stofvrij gewerkt kan worden volgens de normen van TNO. Kijk bijvoorbeeld verder op de website van THS, naar een set met een Spit stofzuiger als de AC 1630P M.