3 Budget Renovatie Tips

Mooi hoeft niet duur te zijn.

Een keuken is vaak een blikvanger van het huis. Veel mensen denken dan ook dat een keuken daarom duur moét zijn. Niets is minder waar. Wij zetten 3 keukens op een rijtje die je voor maximaal € 3.000 al bij jou in je nieuwe huis staat.

Keuken 1.

1

Moderne keuken met kookeiland

Keuken 2.

2

Een sfeervolle houten keuken

Keuken 3. Voor als je écht wilt besparen.

3

Klein maar fijn is het devies. Ideaal op jouw studentenkamer.

Heb je liever een hoekkeuken? Dat kan natuurlijk ook!

  1. Badkamertje opent u.

Naast de keuken is de badkamer dé ruimte die het vaakst verbouwd wordt. En niet geheel onterecht. In de badkamer, en in het bijzonder op het toilet, brengen we doorgaans behoorlijk wat tijd door. Om precies te zijn brengen we per week ongeveer 50 minuten door op het toilet. In een mensenleven komt dat neer op 1 tot 3 jaar. Leuk feitje: 25% van de Nederlandse vrouwen gaan graag met de deur open naar de wc. Dus, mocht je écht in geldnood zitten.. 😉

Zoals je waarschijnlijk wel weet, kunnen badmeubels behoorlijk prijzig zijn. Maar als je niet een paar linker handen hebt en goed zoekt naar ideeën, kun je hier behoorlijk op besparen. Check bijvoorbeeld deze badkamer ideeën op Pinterest. Super creatief! En allemaal gemaakt met goedkope pallets!

Naast mooie badmeubels heb je natuurlijk ook een waskom, inloopdouche en als je nog plek over hebt een ligbad nodig. Naast dat een inloopdouche goedkoper is dan een complete douchecabine, bespaart het ook ruimte!

  1. Een nieuwe woonkamer voor een prikkie

Regelmatig het gesprek van de dag. Neergeploft in jullie hoekbank. Na een lange werkdag plof je neer op de bank. Ondanks dat je hier regelmatig zit wil je er niet al te veel geld aan uitgeven. Logisch, je kunt je geld namelijk maar één keer uitgeven.

Wist je bijvoorbeeld dat je de look & feel van je woonkamer al kunt wijzigen met een nieuw bijzet tafeltje of een ander kleed? Zo hoef je niet direct de hele woonkamer te renoveren. Alles op zijn tijd!

Plan je aankopen goed, profiteer dan ook van een opruiming of producten in de outlet.