De oplossing voor kalkaanslag

Iedereen heeft er wel eens last van: kalkaanslag. U kunt nu echter 50% op zeep en wasmiddelen besparen door de AquaCell waterontharder te gaan gebruiken. De aanslag in uw badkamer en keuken zal als sneeuw voor de zon verdwijnen.

68Hoe kan het nou dat dit middel wél succes heeft? Het werkt als volgt: AquaCell waterontharders maken gebruik van ionenuitwisselingen. De waterontharders zijn volumegestuurd en houden rekening met uw waterverbruik. Vandaar dat het continu zacht water levert.

U bespaart door dit gebruik van zacht water dus wel 50% op zeep en wasmiddelen. Bovendien behoudt kleding langer de orginele kleur en voelt het zacht aan. Naast het feit dat de aanslag in uw badkamer en keuken verdwijnt wordt de levensduur van watergebruikende apparatuur aanzienlijk verlengd. U hoeft zo nooit meer uw ramen te zemen en gewassen voertuigen zullen streeploos opdrogen. U bespaart er dus een hoop mee.

Bovendien is het een milieuvriendelijk apparaat, aangezien het geen stroom nodig heeft en het waterdruk gebruikt om zichzelf weer schoon te spoelen. Wie wil er nou geen milieuvriendelijk apparaat dat beter werkt dan een normaal model? het is een beetje als een groene auto, maar dan beter.