Elektrische of handbediende rolluiken?

sheet-2211464_1280

Denkt u er geen een nodig te hebben? En heeft u genoeg aan gordijnen? Hieronder wordt u verteld waarom het aanschaffen van een rolluik veel voordelen heeft. Ook kan u uit deze tekst opmaken of u liever een elektrisch of toch juist een handbediend rolluik wilt.

Waarom heeft u rolluiken nodig?

Het eerste wat bij u opkomt bij het denken aan rolluiken is natuurlijk dat ze de zonnestralen uw huis niet binnen laten. Rolluiken hebben meer functies dan alleen dat. Denkt u bijvoorbeeld aan het isoleren van uw huis. In de strenge winterdagen kunnen uw ruiten erg koud worden. Op dat moment houdt het rolluik veel kou tussen de ruit en zichzelf. Uw verwarmingskosten zullen ook aanzienlijk minder worden. Denkt u ook aan inkijk werend. Als u s ’ochtends in uw badjas de krant zit te lezen heeft u er natuurlijk geen trek in dat de personen op straat u zo kunnen zien zitten. Ieder mens heeft soms zijn momenten voor zichzelf nodig. Het rolluik zorgt ervoor dat het zicht wordt afgedekt. Heeft u soms last van het verkeer wat voorbij rijdt? Of de werkzaamheden op straat? Zelfs daar zijn rolluiken tegen bestemd. Ze zullen zeker niet al het geluid filteren, maar ze zijn wel voor een groot deel geluidwerend. Als het zo ver zou komen en er wordt bij u ingebroken. Door een rolluik is de inbreker een stuk minder snel binnen. Het rolluik is inbraak vertragend.

Naast rolluiken zijn er ook screens. Ook deze screens zijn bestemd tegen inkijk en zon. Alleen laten screens, in tegenstelling tot de rolluiken wel daglicht u huis in. Het is ook mogelijk om met een screen naar buiten te kijken. de screens worden veel gebruikt op kantoren, maar het is ook aan te bevelen om een screen tegen uw huis te laten installeren.

Heeft u liever niet iets direct voor uw raam, of staat het niet bij de stijl van uw huis? Dan zijn er voor u de markiezen. Dit zijn zonneschermen met een halfronde vorm. Als de zon hoog aan de hemel staat zullen de markiezen het zonlicht tegenhouden, omdat deze gericht zijn naar boven. Deze markiezen zijn ook bestand tegen windkracht 10.

De voordelen van elektrische rolluiken

De Heroal rolluiken zijn elektrische rolluiken die van zeer goed materiaal gemaakt zijn, tuurlijk zal u dat terug zien in de prijs. Maar door dat goede materiaal gaan de rolluiken veel langer mee. Ze roesten bijna niet. Een Heroal rolluik wordt gezien als een van de beste rolluiken.

Als u elektrische rolluiken aanschaft, zal uw veiligheid beter worden. De inbrekers zien het meestal niet zitten om door een aluminium rolluik te komen en anders gaan dat met een flink kabaal.

Een elektrisch rolluik gaat veel makkelijker open en dicht dan een niet-elektrisch rolluik. Met een druk op een knop is het gebeurt. Checkt u wel of er niks tussen het rolluik en het glas zit. het zou zonde zijn als u uw rolluik beschadigt.

Rolluiken kopen

Als u een rolluik wilt aanschaffen kan u dat doen doormiddel van het aanvragen van een offerte. U vult op een zonwering site u gegevens en wensen is. Kiest u ook het soort rolluik die u wilt. Een zonwering specialist bekijkt uw offerte aanvraag. Binnen 24 uur wordt er gereageerd met een passende offerte bij uw wensen. De afspraak wordt gemaakt en de specialist komt het rolluik bij uw huis of kantoor installeren.