Geef een nieuwe uitstaling aan je huis met een traprenovatie

home-22326_1920

Is de vloerbedekking op je trap versleten? Heb je een nieuwe inrichting en is de stijl van je trap niet meer meegenomen bij de renovaties? Ben je gewoon toe aan iets helemaal anders? Dan kan je trap wel een make-over gebruiken. Door een traprenovatie verandert de sfeer in je hal of woonkamer meteen. Je trap is weer als nieuw. Bezoekers zullen het verschil ook direct opmerken. Hoogste tijd dus voor een mooie traprenovatie. Het is de moeite waard en binnen een kort tijdbestek te realiseren.


De verschillende mogelijkheden in traprenovaties
Een traprenovatie kan op verschillende manieren uitgevoerd worden. Onze traprenovatie adviseur kan je hierover deskundig adviseren en je verschillende materialen laten zien. Zo zijn er veel verschillende mogelijkheden binnen de traprenovatie, voor zowel open als dichte trappen. Kies je voor een moderne trap? Of toch meer klassiek? We zijn specialist in het uitvoeren van pvc traprenovaties. Ook zeer populair tegenwoordig is de laminaat traprenovatie of een renovatie met een nieuwe bovenlaag van massief hout. Maar je kunt ook kiezen voor roestvrijstaal, linoleum en kurk. De keuze is aan jou en we adviseren je hierin graag. De treden worden antislip gemaakt en de trap zal geluiddempend zijn en makkelijk te onderhouden. Ook aan de leuningen en het plaatsen van eventuele spotjes wordt gedacht.


Hoogwaardig materiaal en vakwerk

Wij maken bij onze traprenovaties gebruik van hoogwaardig materiaal. Je trap zal er na de traprenovatie uitzien als nieuw en er weer even tegen kunnen. Alles wordt op maat en met veel zorg voor je gemaakt, door vakmensen met jarenlange ervaring. Kom eens langs in de showroom. Hier zie je voorbeelden van mooie traprenovaties en vind je meer dan 100 keuzemogelijkheden, van laminaat en hout tot kurk en pvc. De producten kun je zien en voelen. Een traprenovatie bij ons is snel en vakkundig geregeld, tegen een zeer scherpe prijs.