Hoe pimp je zelf je interieur op?

Heel veel mensen wonen al heel hun leven in hetzelfde huis met hetzelfde interieur. Hier is natuurlijk niks mee. Verandering is soms ook wel eens goed. Een nieuw interieur zorgt voor een geheel nieuwe woon belevenis. Een nieuw interieur kost vaak wel wat tijd. De tijd die je erin investeert is het zeker waard. Je kan een nieuw interieur zo duur maken als je het wilt. design meubelen of leuke dingetjes van de kringloop. Het ligt eraan waar je zelf van houdt. In dit artikel ga ik je wat handige ideeën geven voor het veranderen van je interieur. 

Advies

Natuurlijk ben jij zelf de baas over je eigen interieur. Soms is het vragen van advies wel handig. Je bent letterlijk elke dag in je huidige interieur, je ziet daarom door de bomen het bos niet meer. Ik ben naar interieuradvies Rotterdam gegaan voor tips en ideeën. Dit heeft mij zeker goed geholpen. Je moet altijd openstaan voor andere meningen. Soms ben je het er wel mee eens en soms totaal niet. Het is daarom belangrijk om iemands mening te volgen als jij er goed bij voelt. 

Durven door te doen 

Als je elke dag alleen maar thuis zit dan komt dat nieuwe interieurtje niet. Wees niet zo lui en onderneem actie. Maak een plan van aanpak en schrijf dingen op. Door dingen op te schrijven en af te strepen weet je wat je te wachten staat. Het is soms ook gewoon leuk om ergens iets te kopen en gewoon thuis neer te zetten. Je ziet vanzelf wel of het bij je interieur past of niet. 

Begin ergens 

Eenmaal als je de eerste stap gezet heb gaat alles vanzelf. Verf je muren eens geel dan zul je zien dat je een gave retro stijl kan creëren. Liever iets rustigers? Verf je muren dan wit voor een Scandinavisch interieur. Het is handig om eerst met de muren te beginnen. Je muren nemen een groot stuk van heel je interieur over. 

Aan het begin vond ik het best lastig om mijn interieur ineens te veranderen. Deze handige tips hebben mij zeker geholpen. Heb jij ook nog een handige tip? Laat het me weten!