Spax Schroeven, Internationaal topmerk

fdf2166639034a923fc5995fb7e81a3814c5862b-2

Op het gebied van de schroeven is Spax een internationaal topmerk. Spax schroeven is een bedrijf dat steeds weer opzoek is naar nieuwe ontwikkelingen. Dit zie je terug in de producten. Het bedrijf blijft met de tijd meegaan. Kwaliteit en duurzaamheid staan hoog in het vaandel. Het zijn geen gewone schroeven ze hebben in veel opzichten een optimale vormgeving. De schroeven zijn vaak zo ontworpen dat de frezen er voor zorgen dat er geen lelijk hout achterblijft. Spax heeft speciale schroeven die er zo netjes mogelijk uitzien maar, wat ook zeer belangrijk is, zoveel mogelijk draagkracht bieden. Voorboren is hierdoor meestal overbodig.

Info over de Spax international

Spax schroeven international heeft een betere grip van de schroefbit door de extra diepe kruiskopschroef. De schroefkop is zodanig versterkt dat het vervelende afbreken niet meer kan gebeuren. Voor het sneller en lichter indraaien is de spoed van deze schroef van een golfsnedeprofiel tot in de punt. De schroeven kunnen gebruikt worden in nieuwbouw, renovatie en verbouw. Voor een mooie afwerking neem je de juiste lengte van de schroef ten opzichte van de isolatiedikte en gebruik hierbij de juiste clips zodat de schroef de isolatie niet indrukt.

Professionele schroeven

Er zijn diverse soorten Spax schroeven. De VZ schroeven staan voor verzinkt. Hierbij wordt de schroef beschermd tegen roest. De RVS schroeven staan voor roestvast stalen schroeven. Voor MDF platen worden de M schroeven gehanteerd. In het assortiment van Spax zitten ook de torxschroeven. Deze zijn speciaal ontworpen voor de torxsleutel of de torxschroevendraaier. Met een torxschroef kan je de kracht beter op de schroef overbrengen en heb je een kleine kans dat de schroef uit het gat springt. Deze speciale torxschroeven zijn er in roestvrij staal, met cilinderkop en verzinkt. Spax schroeven zijn de meest betrouwbare schroeven die er zijn en worden veelvuldig gebruikt door professionals.