Teak tuinbanken

trees-1915244_1280

Ben je op zoeken naar een mooie tuinbank? De mooiste tuinbanken zijn verkrijgbaar in teak.
Een teak tuinbank zorgt voor een prachtige, warme uitstraling in je tuin of op je terras. Zet het bankje bijvoorbeeld naast de vijver. Of plant er lavendel, oleander en een olijfboompje naast, voor een Mediterrane sfeer. Geniet van je mooi aangelegde tuin, met een boek of goed gesprek, vanaf je teak tuinbank.


De beste kwaliteit teakhout

Het hout van de teak tuinbanken is afkomstig van en wordt geïmporteerd uit Indonesië, Java, van de beste fabrikanten. De teak tuinbanken worden gemaakt van de beste kwaliteit gerecycled teakhout. Dit hout geeft een mooie, geleefde uitstraling aan de tuinmeubelen. Zo’n teak tuinbank geeft je tuin dus net dat beetje extra sfeer. Regenbui? Geen probleem. Teakhout kan tegen een stootje en is erg sterk en duurzaam. Door de natuurlijke aanwezigheid van oliën en vetten in het hout is teak van nature waterafstotend en droogt het minder snel uit. Je teak tuinbank heeft dus in principe weinig onderhoud nodig. Wel kun je het natuurlijk altijd verzorgen met een speciale teakolie.


Verschillende soorten teak tuinbanken
Het assortiment teak tuinbanken biedt verschillende modellen en stijlen. Ook zijn de teak tuinbanken verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Je kunt hem ook met een speciale olie behandelen, zodat hij een andere kleur krijgt. Zo is er een gezellige teak boombank, een mooi vormgegeven teak bananenbank, een heerlijke teak loungebank met waterbestendige grijze kussens. Of wat denk je van de mooie Luytjens bank of Marlboro bank? De collectie bestaat verder uit de teak tuinbank model Madrid, die een ronding in de rugleuning heeft, model Java, model Ascot en de modellen Marseille en Antwerpen. Die laatste twee modellen zijn wat robuuster en van zwaardere kwaliteit. Ook vind je hier vindt u parkbanken in de grotere maten vanaf twee meter breed.