‘Vergroot’ uw badkamer

Wilt u van alles in uw badkamer hebben staan, maar is het enige probleem dat uw badkamer hiervoor te klein is? Wij geven u tips voor hoe u uw badkamer efficiënt kunt inrichten.

badkamerWat zeer mooi kan zijn, is het gebruik van ronde vormen in het ‘meubilair’ in uw badkamer. Dit zorgt voor een goede, vloeiende doorloop in de kamer.

Ook is het verstandig om badkamermeubels aan te schaffen waar u veel in kwijt kan, zodat uw badkamer geen rommelkamer wordt. Veel troep in uw badkamer zorgt voor een onrustig geheel.

De douche is essentieel in uw badkamer, maar neemt de minste ruimte in. Zet uw douche dan ook in een hoek en combineer het als u een kleine badkamer hebt met het bad. Zo vangt u twee vliegen in één klap. Hebt u meer ruimte? Kijk dan eens naar de opties ‘douchewand’.

Dit waren een aantal tips voor het efficiënt inrichten van uw badkamer. Heeft u zelf nog meer tips? Schroom dan niet en vertel ze aan ons door een reactie bij dit bericht te plaatsen. Heeft u een waardevolle tip, dan zal Voordeligklushuis.nl er ongetwijfeld over schrijven.