Waar kun je opsluitbanden bestellen?

Als je bezig bent met de aanleg van een (nieuwe) tuin wil je deze natuurlijk wel helemaal naar je zin maken. Niet iedereen vindt hetzelfde mooi maar als je graag een verhard deel en ook groen wilt is het belangrijk dat deze delen netjes van elkaar gescheiden worden. Hiervoor kun je bijvoorbeeld opsluitbanden gebruiken.

 

Leg de banden net wat lager

Als je opsluitbanden aanlegt om een terras heen zorgen deze ervoor dat dit netjes op zijn plaats blijft liggen. De banden zorgen ervoor dat het terras niet kan verzakken maar ook dat het groen eromheen er niet mee in contact komt. Als je de opsluitbanden zo aanlegt dat ze net even wat lager liggen dan het terras zelf zorgen ze ook nog eens voor een goede afwatering.

 

Net wat hoger om het groen heen

Opsluitbanden kun je ook gebruiken om een soort plantenbak of border mee te maken in je tuin. Hiermee houd je het groen netjes gescheiden van de rest en blijft de losse grond ook goed binnen de bak liggen. Zo kun je opsluitbanden ook gebruiken om hoogteverschillen te creëren in de tuin en deze een mooie uitstraling mee te geven.

 

Meet goed en vraag eventueel om advies

Opsluitbanden zijn in tal van soorten en maten te koop. Kijk altijd goed wat je mooi vindt en wat bij de stijl van de rest van de tuin past maar houd voor het bestellen van de banden ook rekening met het volgende. Meet goed wat de lengte, breedte en diepte is van de tuin. Kijk altijd goed naar waar je de banden voor wilt gebruiken en kies op basis daarvan de opsluitbanden die het meest geschikt zijn. Als je er zelf niet goed uitkomt kun je altijd om informatie vragen bij Sierbeton Online. Opsluitbanden bestellen doe je eenvoudig online en ze worden ook thuisbezorgd.