De binnenschilder

Iedereen met een eigen woning heeft wel eens moeten verven, zowel binnen als buiten. Maar heb je zelf geen tijd of hier geen geduld voor dan zoek je contact met een goede binnenschilder. Ons bedrijf levert professionele schilder diensten. Wij geven u graag uitleg en advies.

Zakelijk of Particulier?

Wij werken bij zowel particulier als zakelijk klanten. Via ons uitgebreide landelijke netwerk is er voor iedere plek in Nederland wel een binnenschilder te vinden voor uw woning. We schilderen alles wat er te schilderen valt. Kozijnen, deuren, trappen en het sauzen van muren en plafonds is voor onze binnenschilder ook geen probleem.

Plafond sauzen

Een plafond sauzen is een lastige klus waar vaak toch een binnenschilder voor wordt gevraagd. Zij weten wat er allemaal vooraf gebeuren moet om een zo mooi mogelijk resultaat te kunnen krijgen. Ook hebben ze het goede materiaal om hoog boven hun hoofd te kunnen werken, bijvoorbeeld stelten. Het vergt een hoop kracht om een plafond te kunnen sauzen, maar onze binnenschilders hebben hier veel ervaring mee. Eerst zal het plafond grondig schoongemaakt moeten worden om daarna een goede hechting van de verflaag te kunnen krijgen, soms moeten er ook nog gaatjes en scheurtjes dichtgemaakt worden. Onze binnenschilder levert zo een mooi strak plafond op.

Trappen schilderen

Ook het schilderen van een trap is een lastig karwei en ook daar worden vaak onze binnenschilders voor gevraagd. Een trap wordt vaak gebruikt in het dagelijks leven en daardoor slijt de verf van een trap veel sneller dan bijvoorbeeld een kozijn. Onze binnenschilder kan uw advies geven over een andere kleur om zo uw trap een mooie eye catcher te laten zijn in uw woning. Onze binnenschilder zal altijd adviseren om de trap af te lakken in een zijdeglas lak omdat deze een stroeve afwerking geeft waardoor uw minder snel van uw traptreden af kunt glijden.