Glas schade laten repareren of nieuw glas laten plaatsen

Een kapotte ruit komt eigenlijk altijd ongelegen. Als geen ander begrijpen wij van Glasservice direct dat. Daarom zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Met een landelijk dekkend netwerk van meer dan 153 glaszetters, is er altijd een glaszetter in de buurt die direct beschikbaar is om de schade te herstellen.

Laat snel en gemakkelijk glasschade herstellen en kozijnen of sponningen repareren

Wanneer er een ruit kapot is neem dan direct contact op met Glasservice direct. Eén van de bij ons aangesloten glaszetters neemt binnen 30 minuten contact met je op voor het maken van een reparatie afspraak. Tip: Haal de scherven niet zelf uit de sponning van het raam of deur. De glaszetter die bij u komt verwijdert het glas veilig en neemt dit mee.

Lekkage in dubbel glas

Is het dubbele glas van je woning lek? Dit is geen acute glasschade maar wel zeer vervelend. Er komt namelijk niet alleen vocht tussen de ramen maar ook vuil. Dit kunnen de ervaren glaszetters van Glasservice direct ook voor u oplossen. Helaas is het bij een lek in dubbele glas noodzakelijk om het glas te vervangen. Wil je een vrijblijvende offerte waarbij alle mogelijkheden worden meegenomen, ook die voor extra isolatie? Neem dan contact op met Glasservice direct en een van de bij ons aangesloten glaszetters komt bij u langs voor gratis advies en een vrijblijvende offerte.

Wij kunnen alle soorten glas leveren en plaatsen

Omdat wij werken met veel glas leveranciers, kunnen wij alle soorten glas leveren en plaatsen. Denk hierbij aan:

  • Enkel glas
  • Dubbel glas
  • Triple glas
  • Isolatieglas
  • Gehard glas
  • Gelaagd veiligheidsglas
  • Voorzet ramen
  • Glas in lood

Hoogrendementsglas

Tot voor kort was dubbel glas standaard. Tegenwoordig is hoogrendementsglas de standaard omdat het veel meer isolatiewaarde heeft. Hoogrendementsglas is verkrijgbaar in verschillende soorten waarbij triple glas de hoogste isolatiewaarde heeft en standaard hoogrendementsglas de minste isolatiewaarde. De meest geplaatste glassoort is HR++ omdat de aanschafprijs lager is. Triple glas is duurder in aanschaf maar door de hogere isolatiewaarde zal je dat merken aan de energie rekening.