GROHE Minta Touch: een kraan die je raakt

Je wilt dat je keuken schoon en opgeruimd is. Stel dat je met je vingers zojuist rauw gehakt hebt gekneed, dan was je je handen het liefst direct daarna. Maar hoe zorg je er dan voor dat er geen gehakt aan de kraan blijft kleven? De GROHE Minta Touch kraan heeft daar een goede oplossing voor. Dankzij innovatieve Easy Touch technologie reageert de kraan op de minste aanraking. Gebruik eenvoudigweg de rug van je hand, je pols of onderarm om de kraan aan te zetten. Zo blijft de kraan – en je keuken – altijd schoon en hygiënisch en voorkom je kruisbesmetting.

Grohe Minta Touch

Voorzien van een mooie afwerking

De GROHE Minta Touch houdt je keuken niet alleen schoon, hij geeft je keuken ook nog eens een luxe uitstraling mee. Het is echt een kraan om mee te pronken. Hij beschikt over een prachtig design en dankzij de technologie van GROHE StarLight® heeft hij een mooie verchroomde afwerking. Deze chroomlaag zorgt voor een langdurig stralende glans.

Eenvoudig én veilig

Om de kraan aan en uit te zetten hoef je de kraan alleen maar aan te raken op de uitloop of het kraanhuis. En ook het installeren van de kraan is een verrassend simpel karwei. Daarnaast is de GROHE Minta Touch ook nog eens zeer veilig in gebruik. Met de EasyTouch functie krijg je alleen koud water en met de extra upgrade van een onderbouwthermostaat kan de watertemperatuur worden aangepast zonder het risico op verbranden.

Overigens, als je handen schoon zijn kun je gewoon de hendel gebruiken om de waterstroom en temperatuur aan te passen. De GROHE Minta Touch is er in twee verschillende mengkranen: kies tussen de ronde C