Laat je grootste droom in vervulling gaan en maak een spa van jouw tuin!

Ik denk dat veel vrouwen het wel zouden willen; een eigen spa in de tuin. Het klinkt toch superfijn om na een intensieve dag werken lekker te gaan ontspannen in je opblaasbaar bubbelbad? Of na een zware workout even te kunnen genieten van de massagekoppen in je jacuzzi? Veel mensen laten deze grote wens niet in vervulling gaan terwijl een eigen spa toch best tof is. Naast het feit dat het superleuk is, heeft het ook veel gezondheidsvoordelen.

Enorm veel keuze

Heb je eindelijk besloten om een eigen spa te nemen, loop je tegen het probleem op dat er extreem veel keuze is. Wat ik altijd aanraad is om eerst je eigen budget vast te stellen. Veel mensen willen niet heel veel geld betalen dus dan vallen er al een aantal keuzes af. Daarna is het belangrijk dat je bedenkt met hoeveel mensen je in de spa wilt zitten. Dit heeft impact op de grootte maar ook op de aantal massagekoppen.

Jouw spa uitkiezen

Om de juiste spa uit te kiezen heb ik een aantal tips op een rijtje gezet. Ten eerste raad ik aan om voor jezelf op papier te zetten wat je nou precies zoekt. Zet wat vragen op papier en ga die dan voor jezelf beantwoorden. Door het beantwoorden van deze vragen kom je er vanzelf achter wat voor jou de perfecte spa is. Ten tweede raad ik aan om niet alleen op de prijs te letten. Verschillende aanbieders hebben namelijk verschillende kwaliteiten spa’s. Probeer hier dus rekening mee te houden als je je spa uitzoekt.

De voordelen van een spa

Naast het feit dat het super ontspannend is, heeft het ook andere voordelen. Zo kan je jezelf een heerlijke massage geven met de massageknoppen en is het goed voor de bloedsomloop. Ook is het heel goed als je van plan bent om te gaan detoxen.

Ben jij er al uit wat voor soort spa je gaat aanschaffen?