Update kinderkamer styling voor Baby Pippa

Zoals jullie weten ben ik al vijf maanden trotse vader. En zoals ook al eerder vermeld we zijn nog steeds bezig met de leukste kinderkamer ooit maken voor Pippa. Vandaag een vervolg op dat verhaal zodat jullie up to date blijven.

Wat echt nog laakte was goed behang. Inderdaad verleden tijd was. We hebben reeds heel leuk behang geïnstalleerd. Voor de geïnteresseerden, hier kochten wij hippe Majvillan meisjeskamer behang. Specifiek hadden we de true unicorns roze behang. Die zag er stijlvol en enigszins minimalistisch uit. Sowieso reageert onze kleine heel goed op unicorn thema decoratie lijkt het wel. Dus never change a winning team zeg ik zo maar.

Hebben we verder ook nog een leuke slinger van het merk OYOY erbij genomen. Slingers zijn leuk, altijd. Maar helemaal als ze van Loullou zijn, en dan raad ik jou aan, ga voor het wooden sky model. Me vrouw is er ook helemaal weg van. Kost iets van drie tientjes. Kan iedereen missen. Kopen die handel zou ik zeggen. Maar dat moet je zelf weten uiteindelijk.

Enfin, gaan we weer verder. We mistte echt nog een luiertas. Dus hier een leuke hippe luiertas van Fabelab gekocht. Vrouwlief was in de wolken met deze aankoop. Ikzelf vind hem ook wel mooi. Voor ik het vergeet we hebben de variant met rits twilight besteld. En die kost dan 23 Euro.

En we continueren met… muurstickers! Ja daar ook maar een stuk of vijf van besteld. O.a. van Mies en Co. Mijn favoriet heet Little Dreams. Maar Fabelab Golden Butterfly is ook een aanrader naar mijn bescheiden mening. Met deze en nog een paar stickers konden we de nog enigszins saaie muur opvrolijken.

Wat missen we momenteel nog? Nou een goed vloerkleed kan ook geen kwaad. In de winter is het zo koud in ons huis helaas. Legt aan de bouw van het huis. Enfin zou dus fijn zijn als wij een lekker kleed daar hebben leggen. Dat je in de winter de kamer binnenloopt en een heerlijk warm gevoel aan de voeten. Verder mis een opbergbox. Ik heb er eentje op het oog van Konges Sløjd dat is een topper. Dat zou de kamer ook een rustig en opgeruimd gevoel geven. En onze kleine willen we dit met de paplepel ingieten dat zij een georganiseerde nette dame wordt. Dus die twee items ga ik denk ik binnenkort kopen als mijn vakantiegeld eindelijk op de rekening staat…